OLD TOWN

OLD TOWN Lekker en snel!

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 55 reviews
22 Feb 2021 at 10:40 Sorry maar de laksa is echt geen 16 euro waard. Goedkope garnalen en visballen gebruikt en de soep komt uit een instant pakje. Kan net zo goed instant noodles maken. Ik bestel hier nooit meer.
17 Feb 2021 at 19:27 Te zout en geen lap cheong aanwezig in cha kuew tjauw
10 Feb 2021 at 10:49 Was weer lekker!
1 Feb 2021 at 18:58 Heerlijk eten! Echt een aanrader
22 Jan 2021 at 15:04 Ik heb één gerecht niet geleverd gekregen en heb geen idee waar ik kan reclameren. Het gaat om de gebakken rijst met vlees en kip. Graag crediteren.
12 Jan 2021 at 8:39 Heerlijke curry!
21 Dec 2020 at 20:12 Nasi mt vis en kip ,lekker maar het is dus visvlokjes bovenop soort gedroogd flakes of het zit in de klein potje sambal maar gelukkig zat er verse groente tussen. 1st x besteld en ben benieuwd hoe de rest smaakt.Het is niet heel byzonder,wel aanraden.1stX
10 Dec 2020 at 20:29 Echt een favoriet in Rotterdam. Zeer authentiek Maleisisch en Chinees eten, vers gewokt met liefde. Heerlijke chili ook en de rijst met zoute vis en kip is te gek! Kunnnen in 30 min bezorgen maar wij wilden wat later.
1 Dec 2020 at 20:53 Hele lekkere smaak, de porties zijn iets aan de kleine kant maar de smaak is het 100% waard
1 Dec 2020 at 20:22 Heerlijk was het eten, echt aan te raden. Ook hele goede service!
30 Nov 2020 at 20:52 Wederom heerlijk Maleisische gerechten gegeten!